10 anledningar att ställa ut


Här har vi samlat den erfarenhet som vi gjort under dessa år samt lyssnat på varför franchisegivare ställer ut på Franchisetorget.

1. SAMLA ALLA ERA INTRESSENTER och kandidater till ett datum där du träffar alla samtidigt på Franchisetorget, vilket blir både kostnads- och tidseffektivt.

2. KOMPLETTERA MED FLERA KANALER såsom Blocket, Franchisefinder, Bolagsplatsen, Facebook, tidningsannons och rikta inbjudan och annonserna till Franchisetorgets event. Detta skapar en bra och seriös bild av ert företag där du verkligen visar att ni vill starta i den aktuella staden och finns med fysiskt på plats, vilket skapar ett förtroende hos potentiella franchisetagare.

3. VI UTBILDAR DEM I FRANCHISE. När besökarna kommer till Franchisetorget utbildar vi dem om vad franchise är och du som franchisegivare kan fokusera på att presentera ditt koncept.

4. BOKA MÖTEN OCH SPARA TID. Du har möjlighet att samla era bästa kandidater och boka upp möten timmarna innan eventet och sedan hänvisa dem till torgets event på kvällen. Förutom att du får träffa dem så blir de även informerade om vad franchise är och lär sig innebörden av att vara franchisetagare = lättare för dig i den fortsatta rekryteringsprocessen.

5. NI TRÄFFAR ANDRA FRANCHISEGIVARE och utbyter erfarenheter och lär er utav varandra.

6. DET ÄR KOSTNADSEFFEKTIVT. Du betalar endast för de besökarna som kommer till kvällen.

 7. BRA KVALITÉ PÅ BESÖKARNA. Flera utav besökarna som kommer är bra och har möjlighet att investera både tid och kapital om de finner rätt franchisekedja.

8. ALLT ÄR FÄRDIGT - det är bara att finnas där på plats.

9. DU MÖTER NYA PERSONER SOM INTE KÄNNER TILL ert koncept sedan tidigare. Genom att delta på Franchisetorget får du möta personer som inte kände till ert koncept sedan tidigare.

10. SIST MEN DEFINITIVT INTE MINST - franchisegivare som har deltagit på Franchisetorget har skrivit flera franchiseavtal med personer som de träffade på Franchisetorget Road Trip. Det här är en bra rekryteringskanal som vi tycker att man ska jobba med utöver andra rekryteringskanaler, om du söker franchisetagare.