Förberedelser & Paketering

Nu är det dags att gå från teori till praktik 

Behöver ni hjälp att ”paketera” erbjudandet i en snygg förpackning? Det gör vi genom att ta fram material, text, bilder och filmer som sammanfattar hela ert franchisekoncept som ska presentera franchiseerbjudandet på ett attraktivt sätt.


Förberedelser & Paketering

Workshop

Är du en befintlig franchisekedja besöker vi ert företag där vi tillsammans sitter ihop under en heldag och jobbar fram en tydlig franchise etableringsstrategi. Målet är att utveckla er franchiserekrytering så att ni sparar tid och pengar. Vi kommer bl.a. att gå igenom ert franchiseerbjudande, profil på den ni söker, vilka städer ni vill etablera er på, material som finns mm. Efteråt får ni en summering och en tydlig franchise etableringsstrategi som kommer att 

  • sänka rekryteringskostnaderna och spara tid.
  • antalet bra leads (kandidater).
  • ge er en tydlig strategi som ni kan använda internt.
  • öka farten gällande franchiserekryteringarna.
  • ge er nya idéer, inspiration och tips på hur ni kan jobba framåt.

Är ni en helt ny kedja som just nu bygger en franchisemodell så kommer vi att jobba med denna delen parallellt som våra kollegor bygger er franchisemodell så att vi i slutfasen kan presentera en tydlig franchise etableringsstrategi med ert franchiseerbjudande som ska locka intresserade kandidater att vilja starta ert koncept på sin ort.