Hitta rätt franchisetagare

Din rekrytering av nya franchisetagare är avgörande för din framgång i kedjan.      Det tar tid och är kostsamt att rekrytera. För att lyckas med franchiserekrytering krävs en erfaren och kunnig rekryterare som är väl insatt i franchise och franchisekoncept. Inom franchisetorget har vi tillsammans lång erfarenhet av franchise och rekrytering.


Hitta rätt franchisetagare 


Möte

Alla är unika. Det gäller även vid franchiserekrytering. Vi vill hjälpa dig med din franchiserekrytering utifrån dina behov och önskemål. Därför skräddarsyr vi bästa rekryteringslösningen för just dig. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av din franchiserekrytering. Förutom att vi kan sköta all kontakt med intressenter och hela din rekryteringsprocess erbjuder vi även andra tjänster som second opinion, bakgrundskontroller, tester och headhunting etc.


 

Så här säger våra kunder

Zeo Martins, Country Manager N3zones Sverige

Sedan vår uppstart i Sverige 2014 har vi så här långt rekryterat fyra franchisetagare genom Franchisetorget vilka är lokaliserade i Göteborg, Borås, Uppsala och Linköping. Franchisetorget har därmed varit den främsta kanalen för vår rekrytering då vi totalt har rekryterat 6 franchisetagare.

Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige

Vår senaste kontorsetablering i Örebro drivs av Stefan Hideblad som vi kom i kontakt med på Franchisetorgets informationsmöte i december 2016. Vi påbörjade en diskussion ganska så direkt efter mötet och signerade franchiseavtalet i mitten på mars 2017. Det känns mycket bra med Stefan som företagare och han är ett lysande exempel på hur vi kan träffa personer som inte tidigare funderat på att gå in i vår bransch, eller att bli franchisetagare.

Mikael Von Bargen, Development Manager Sushirullen

På Franchisetorgets Road Trips event i höstas (nov 2016) var vi en av föreläsarna. Vi fick många intressenter tack vare det och en av dem gick hela vägen och blev franchisetagare hos oss. I juni 2017 öppnar vi hennes första Sushirullenrestaurang, i Nacka Forum. En intressant detalj i denna process var att hon inte hade en tanke på matsegmentet när hon besökte Franchise Road Trip i höstas utan efter att ha lyssnat på alla utställare och presentatörer så var det Sushirullens koncept som lockade mest och som kändes rätt för henne personligen.