Nästa Generation

Har ni ett mål att lämna över till nästa generation eller göra en exit?
Att vara franchisegivare innebär ett löpande arbete med utveckling och support. Kanske har ni ett mål av att lämna över till nästa generation eller göra en exit. Det viktigaste av allt - glöm inte av att ha roligt!Nästa Generation

Nästa steg

Har ni ett mål att lämna över till nästa generation eller göra en exit?  Att vara franchisegivare innebär ett löpande arbete med utveckling och support. Kanske har ni ett mål av att lämna över till nästa generation eller göra en exit. Det viktigaste av allt - glöm inte av att ha roligt!

FG-Nätverk

Dags att ta nästa steg i er kedja eller/och vill ni vara delaktig i vårt FG-Nätverk för att utbyta erfarenheter och kompetens med likasinnade. Konkret innebär FG-Nätverket att Franchisetorget arrangerar sex fysiska lunchträffar hos någon franchisegivare under ett år, med fokus på olika ämnen. Varje nätverksträff besöker vi en franchisegivare som berättar kort om sin resa, utmaningar och succéer. Därefter diskuterar vi kopplat till det vi precis hört, träffens tema och om varandras utmaningar. Du får också tillgång till en sluten grupp att fortsätta diskussionen i mellan träffarna. Nätverket vänder sig till dig som:
  • Är ägare, franchisegivare, vd eller franchisemanager
  • Söker ett forum för utveckling för din kedja samt dig som person
  • Vill träffa likasinnade och på djupet få diskutera de frågor du bär på just nu
  • Vill träffa andra som gjort (gör) samma resa som ni.