Hemsidan "Bygga kedja" är en del av moderbolaget Franchisetorget AB

Ställ ut på vår Road Trip

Vill ni träffa personer som går i tankarna att starta ett eget företag? 

Sedan 2014 har vi åkt runt till alla län i Sverige och informerat om franchise! Franchisegivare som har deltagit på Franchisetorget har skrivit flera franchiseavtal med personer som de träffade på Franchisetorget Road Trip. Det här är en bra rekryteringskanal som vi tycker att man ska jobba med utöver andra rekryteringskanaler, om du söker franchisetagare.  När besökarna kommer till Franchisetorget utbildar vi dem om vad franchise är och du som franchisegivare kan fokusera på att presentera ditt koncept.


Zeo Martins, Country Manager N3zones Sverige

Sedan vår uppstart i Sverige 2014 har vi så här långt rekryterat fyra franchisetagare genom Franchisetorget vilka är lokaliserade i Göteborg, Borås, Uppsala och Linköping. Franchisetorget har därmed varit den främsta kanalen för vår rekrytering då vi totalt har rekryterat 6 franchisetagare.

Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige

Vår senaste kontorsetablering i Örebro drivs av Stefan Hideblad som vi kom i kontakt med på Franchisetorgets informationsmöte i december 2016. Vi påbörjade en diskussion ganska så direkt efter mötet och signerade franchiseavtalet i mitten på mars 2017. Det känns mycket bra med Stefan som företagare och han är ett lysande exempel på hur vi kan träffa personer som inte tidigare funderat på att gå in i vår bransch, eller att bli franchisetagare.

Mikael Von Bargen, Development Manager Sushirullen

På Franchisetorgets Road Trips event i höstas (nov 2016) var vi en av föreläsarna. Vi fick många intressenter tack vare det och en av dem gick hela vägen och blev franchisetagare hos oss. I juni 2017 öppnar vi hennes första Sushirullenrestaurang, i Nacka Forum. En intressant detalj i denna process var att hon inte hade en tanke på matsegmentet när hon besökte Franchise Road Trip i höstas utan efter att ha lyssnat på alla utställare och presentatörer så var det Sushirullens koncept som lockade mest och som kändes rätt för henne personligen.

Varför ställa ut?

Här berättar Franchisegivare varför de väljer att ställa ut på Franchisetorgets Road Trip. Läs även: 

10 anledningar att ställa ut

Våra olika paket

BAS - Pris per stad 

STANDARD - Pris 5 städer

PREMIUM - Alla städer

  • Delta fysiskt eller digitalt på Franchisetorget Road Trip i den aktuella staden ni bokar er till 
  • Annons på https://franchisetorget.se/franchise/
  •  Er logotype under samarbetspartners på https://franchisetorget.se/turneplan/
  • Franchisebrevet 1 st utskick efter eventet till alla deltagare
  • Egen reklamfilm (3 min) som vi marknadsför i vårt nätverk + ni får tillgång till filmen
  • Annons i Franchisetorgets broschyr 3000 ex
  • Synas i våra sociala kanaler (FB, INSTA och LI)
  • Utskick i vårt register 10 000 st namn på potentiella franchisetagare

Info om deltagande

FÖRMINGEL: Ni är med på plats och får träffa besökarna när de anländer till kvällen och hinner prata med dem lite innan vi startar igång.
INLEDNING: Vid inledningen får ni ca 10-15 sekunder att kort presentera ert namn och vilket företag ni kommer från och vad ni söker. En bild + er logotype + kortfakta om ert företag visas i bakgrunden som Franchisetorget har valt ut.
PANELEN: Vi erbjuder 6 st sittplatser vid scenen som vi kallar för panelen och här finns det utrymme att få mer tid att både höras och synas då Franchisetorget kommer att bjuda in till samtal och frågor under Franchisetorgets föreläsning.
3 MIN PRESNTATIONE: OBS! Varje kedja får MAX 3 min till sin presentationpitch.
EFTERSNACK: Vi uppmanar besökarna att mingla runt och träffa franchisegivarna ute i minimässan samt ställa frågor till er och få mer information om ert koncept.

Turnéplan

Franchisetorget arrangerar öppna franchisekvällar runt om i Sverige.  Kvällen vänder sig till alla som är nyfikna på franchise och vill veta mer om hur det fungerar. Alla är välkomna! Kvällen är kostnadsfri och pågår mellan kl 18:00-20:00.