Hemsidan "Bygga kedja" är en del av moderbolaget Franchisetorget ABVåra tjänster

Vi är med från ax till limpa vilket innebär att vi är med från att kunden har ett etablerat sitt företag och vill ta nästa steg och bygga en egen kedja. Men det tar inte slut där utan kunden vill även ha med oss i den fortsatta utvecklingen och expansion. Med vår hjälp och insats ger vi kunden de bästa förutsättningarna för att få ett tydligt koncept med en bra lönsamhet och nöjda franchisetagare.

Vår arbetsprocess

Vi vill att ditt företag ska bli en kedja och därför följer vi med på hela resan vilket skapar goda förutsättningar att gå från teori till praktik och bygga en lönsam franchisekedja. Nedan ser du en bild som illustrerar vår arbetsprocess.

Franchise rätt för er?

Ta reda på om ert företag/affärskoncept passar som franchise och vad det isåfall finns för möjligheter i tillväxt, lönsamhet och vad det krävs av er i tid och investering. Vi hjälper till att guida er med hjälp av workshop, kurser, livesändningar och vår expertis av franchise.

Bygga franchise modell

Franchise bygger på en bevisad lönsam verksamhet, som andra vill kopiera. Vi hjälper dig att beskriva ditt koncept och ta fram erbjudande till franchisetagaren genom tre viktiga steg: Handbok - Avtal - Etablering.

Förberedelser & paketering

Nu är det dags att gå från teori till praktik och ”paketera” erbjudandet i en snygg förpackning. Det gör vi genom att ta fram material, text, bilder och filmer som sammanfattar hela ert franchisekoncept som ska presentera franchiseerbjudandet på ett attraktivt sätt.

Hitta RÄTT franchisetagare

Din rekrytering av franchisetagare är avgörande för din kedjas framgång. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av din franchiserekrytering. Vi erbjuder även tjänster som second opinion, bakgrundskontroller, tester och headhunting etc. I dialog med dig, tar vi fram bästa lösningen för just din rekrytering.

Utveckling & drift

Behöver ni se över ert franchiseavtal, ta fram en modern handbok, göra en avstämning med era franchisetagare eller se över er franchisemodell? För att kunna bygga en sund och lönsam franchisekedja så är det viktigt att se över vissa delar kontinuerligt. Vi hjälper er med detta.

Nästa generation

Att vara franchisegivare innebär ett löpande arbete med utveckling och support. Kanske har ni ett mål av att lämna över till nästa generation eller göra en exit. Det viktigaste av allt - glöm inte av att ha roligt!

Franchisetorget i samarbete med ECIT

Franchisetorget och ECIT samarbetar för att göra kundens expansionsresa så smidig och komplett som möjligt och därmed få fler företag att växa på riktigt – vi är med under hela resan och där kommer ECIT in på ett naturligt sätt. ECIT hjälper franchisegivare och franchisetagare med tjänster inom redovisning, lön, IT och ger rådgivning vid behov.